8 Ekim 2013 Salı

link kısaltma servisi bc.vc

      Link kısaltma servisi bc.vc link kısaltarak hem text alanlarında kısa yer kaplayarak hemde link kısalttığınızda hesabınızın gösterim başına para kazandığını sizlerede bildirmek isterim. Üstelik webmaster trafik sağlayan kişiler için daha farklı kazanç sistemleri mevcut.



Nedir bu link kısaltma

      Link kısaltma servisleri Sosyal medya pazarının Türkiye ye gelmesinden sonra dahada aktif bir şekilde kullanılmaya başlandı. Sosyal medya paylaşım alanlarında belirtmek istediğiniz düşünce karakterleri içinde sınırlamaların daha fazla şekilde kullanabilmek adına uzun blog yada web sitesi linklerinizi panel yardımıyla kontrol etmeniz sonucunda verilen link kısaltılmıştır. Bu servisler kısa isimlidir.

Link kısaltarak nasıl para kazanırım

Linkleri kısaltmanız sayesinde sosyal medya üzerinde paylaşacağınız linkler üzerinden girişler sağlandıkça giriş başına para kazanırsınız. Bu reklam türleri panelinizdeki ayarlarınıza göre değişir. BV.VC sitesinde bu çok basit üstelik türkçe panelle webmasterlere daha da destek oluyorlar.

Webmasterler için gelir kaynağı ve link kısaltması için bc.vc ye teşekkür ederim.

Sizde bc.vc ye kayıt olmak isterseniz.

http://bc.vc/?r=40888 linkine tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Bu benim refaransımdan girişinizdir. sizlerde refarans vererek diğer arkadaşlarını kayıt ettirebilirsiniz.


Tag: Link kısalt para kazan - link kısalt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...