18 Ekim 2013 Cuma

Internetten para kazan için söylenen bir çok konu

İnternet te para kazanmak denen bir şey var artık bu yeni nesil de bir çok web programlaması üzerine yapılan e ticaret siteleri ile para kazanmak mümkün. Bugün bir çok büyük web sitesi binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor bunların büyük bir kısmını ise Sosyal Medya siteleri oluşturuyor bu gibi siteler ise büyük şirketler olduğundan artık ticari bir araç olarakta kullanılabilmekteler.

Sosyal Medya siteleri ile para kazanın

Sosyal medya sayfalarından eklenebilir olan linkler ile reklamınızı yayınlayın ve link kısaltarak para kazanın ... Bu bir tüyo olabilir çünkü para kazanmak için sosyal medya siteleri ve forum siteleri ile bağdaşık bir çok blog sitesi bugün bu pazarı oluşturuyor. İnternet gibi büyük bir pazar üzerinde para kazanma sanatı ise ayrıcalıklı işlemler haline gelebiliyor.

Resimler ile para kazanılabiliyor !

Size ait olan bir resim için satış teklifi verebiliyorsunuz bunun sayesinde ayrı bir pazar yerinden para kazan olayına gelebiliyorsunuz . Resim çekmek için güzel bir makine ile gerçekleşirse daha etkin bir pazara anında giriş yapabilirsiniz.

Radyo Dj lik yap para kazan diyen ortamlar

Dj lik yapanlar yeni bir yer ZmIRC.Com üzerinde para kazanmak için yeni haberleri takip edebilirsiniz. Çünkü Sohbet ederken para kazanabilirsiniz Sohbet odaları kiralayıp yönetip oplar alabilir yönetim yapabilirsiniz. Bunun için mIRC programı gerekiyor. Radyo Yüksek okulu için önemli bir yere sahip djlik sertifikaları ise harika olurdu diyoruz.

Daha bir çok konu hakkında para kazan yazıları hazırlayıp yayınlayacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...