21 Ekim 2013 Pazartesi

Helal Seks Shopa Helal olsun dedirttirdi.

       Oha diyerek başlıcam bu yazıya nedenli nedensiz bir seks shop açılmış maşallah bütün medya da bu konuyu ele almış anlaşılan Türkiye nin genel bir gerdek konusu gibi! Helal ya o bakımdan. Helal Seks Shop diye bir arama yaparsanız emin olun bütün ayrımcı gazeteler bir olmuş SEKS reklamı yapabiliyorlar hemde Helal diyerek ya harbiden helal olsun.

Her yer Seks Shop dolu 


Bildiğiniz üzere sanal alem oldu olalı cinsel ürünler satan shoplar mevcuttu çok sıkıldıysanız sanal alış verişten atlıyorsunuz Kadıköy yada Taksime istediğiniz her sokakta ortalama 3 5 adet zaten mevcutlar işleri iyi olduguna seviniyorum ya sokağa inseler ! Ellerinde vibratör bir elinde vajina ne alırsan 5 lira deseler bilmem ki reklam yapıyorsunuz madem adam gibi yapmakta işin erbabı olmak gerek.

Helal Seks Shop olabilir mi ?


Helal Seks shop olabilir mi demek biraz saçma, adı yine Seks shop kalsaydıda helalini insanlar seçebilseydi şimdi ne yediği belirsiz birisi geldi açtı bir seks shop bu helal dedi, al sok! mu olacak.  İsim olarak adlandırılma İslam düşmanlığı zihniyetinden öte gitmiyor. Zaten islamda kendini tatmin etmek tehlikeli bir iş, meni kayıpları olmamalı olduğuna inanılıyor. Bunda ise harvurup harman savurucaz ... Anlaşılan bacaklarımızda derman kalmıcak aldığımız azdırıcı yüzünden eşimize harp etmekten ileri gitmicez işte buna Seks yapmak diyorlar... Akp hükümetine atılan bir top daha piyasada.

İnternetteki Seks Shop başlıklar ise ilginç 


  1. Bu da helal seks shop!
    HABERTURK‎ - 6 saat önce

    1. İşte Türkiye'nin ilk 'helal seks shop'u
      Vatan‎ - 19 saat önce

      Helâl Sex Shop' memlekete hayırlı olsun!

      Radikal-5 saat öncePaylaş
      Önceki akşam e-posta kutumu açtım ki ne göreyim! Nur topu gibi bir 'helâl sex shop'umuz olmuş. Gönderilen mektup, İslâmi kurallara uygun ...

      Adı üstünde seks shop

      Posta-19 Eki 2013Paylaş
      Bayramın ilk günü, internette satış yapmaya başlayan sitede, her seks shop'ta bulabileceğiniz bazı cinsel istek artırıcı ürünler var.


      Helal et gibi ! Daha öncesi haram mı sattınız demek ! Helal Seks shop daha önce azdırdınız azdırdınız zina mı yaptık demek geliyor içimden...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...