5 Aralık 2010 Pazar

Kariyer 'e başlarken...

Kariyer hayatı

Kariyer eşdeğer anlatımıyla bir merdiveni temiz bir şekilde çıkmaktır. Unsurlar arası düzgün bir yaşam aile, iş herşeyde önümüzdeki gördügümüz yol olarak gidilmeli. Kariyer - Ego tatmin eden insanlar olmak değildir. kişilik ve hedefler farklı yönlerden bakıyorsa bir denge şaşkınlıgı arasında - yazılan, oynanan bütün oyuna farklı bir yön verme ihtimalinizde çoktur.


İş aramak için Kariyer gerekmektedir.
Kariyer ismiyle oldugu gibi etkiliyici ve yaşam yönleri seçiminizdeki bir eklentidir. Kariyer artık günümüzde İş seçenekleri anlamına gelen bir deyim halini almakta. Bir iş için gerekli bir bilgi dışındaki bir kaç bilgi daha işinizdeki çalışma biçiminizi oradaki oluş sebebinizi değiştirmeye yarayan bir etken kılınmıştır.

Büyük şirketler genelde İngilizce dil bilgisi istemekte, Dil bilmek bir özellik olarak geçtiginde hayata - Hayat ve iş arasındaki dengelerde Kariyer - iş olarak değerlenir.

Kariyer geliştirmek için
Ögrenim düzeyiniz olarak üniversite menzunu oldugunuz taktirde daha büyük kapılarıda açabilirsiniz.
Bazende ögrenimden çok bilgi gerektiren sektörler gelir işe. Bu tarz yollarda sahip olmanın yanına o iş ile bilgiler eklediginizde Kariyer imkanınızı dahada geliştirmiş olucaksınız.

Bir çok şirkette artık bu yolları göstermek için hizmet verip bir kapıda buralardan açılmış durumda.
Google Kariyer geliştirme - araması bir çok şeyi söylüyor.  Kariyer Geliştirme araması olarak baktıgınızda görüceksiniz.

İş aramak için Cv ve bilgi bırakabiliceginiz Türkiye 'nin en büyük İş ilan sitesi Kariyer.Net

Yaşam bir düşünce yoludur. Ne kadar ilerledigine Gelecekten bakabilirsin. '' Ersin Karadaş ''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...