6 Aralık 2010 Pazartesi

En iyi oyunlar

En iyi oyunlar olarak bu senenin favorileri Strateji oyunları gösterilmekte.
Bilgisayar oyunları, Flash oyunlar, playstation 3, psp ve bir çogunun en iyi oyunlarından bahsetmek sizlere şeref olucaktır.

Strateji oyunları olarak internet üzerinden oynanan oyunlar arasında genel olarak Savaş oyunları gelir.
En iyisi olarak şu ana kadar gördügüm CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 dir. Gerçekten müthiş bir oyundur. Oyun alıp götürüyor insanı. Günümüz Türkiye 'sinin hızlı ve savaşa yönelik hayatında en güzel gidicek oyunlardan birisidir.

Strateji oyunlarını internet üzerinden oynamak istersenizde gerçekten güzel imkanlar sunan web siteleri güzel strateji oyun oynama imkanı sunmaktadır. Strateji Oyunları aramasında Google bir çok oyun sitesini de bize söylemektedir. Tıkla ve Gör.

Flash oyunlar zamanı geçirebilicek ufak mola saatlerinde kafanızı dagıtacaktır. bunlar arasında araba yarışı oyunları ve abuk subuk bir sürü oyun gelmektedir... Flash oyun olarak Google aramaları yine bir çok oyunu bize sunmaktadır. Fakat Flash oyunu bulmak için Google sadece en iyi siteyi sunmakta. Site Listeleri arasından en iyi imkanı sunan Oyun sitesini siz seçebilirsiniz. Flash Oyunlar araması için tıklayınız

Playstation 3 için oyun söylemek gerçekten çok zor. Çünki farklı bir dünya oyunu . playstation 3  de oyun oynamak farklı bir ortam. O yüzden orjinal oyunla zamanın keyfi gerçekten mükemmel çıkmakta..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...