12 Aralık 2010 Pazar

Bir web sitesini güçlendirmek

Web sitesi internet aracılıgıyla dünyaya açılmanın en güzel yolu. Web siteleri kimi zaman iyi kimi zaman kötü yollarla Dünya ve ülkeler arası yayıncılık yapar. Bir web sitesi güçlü bir hale geldiginde, yayınladıgı yazı haber vb. gibi bir çok şeyi milyonlarca kullanıcıya ulaştırır.


Web sitesi üzerinden para kazanmak, Nasıl mı ? bir çok yolu var...
Ama bir web sitesinden hemen para kazanmak yalnış bir düşüncedir. Web sitesi bir çocuk gibi büyütülür, emek harcanır ve sonunda oda size emeginizin karşılıgını vermeye hazırdır. Buna emin oldugunuzda eminim sitenize günlük binlerce kişi ziyaret eder. bunların bir çok yolu var...

Backlink alarak sitenizin etiket kelimelerini, keywords yani anahtar kelimeleriniz. Bu ne mi ?
Örnegin bir oyun siteniz var, Oyunlar yayınlıyorsunuz güzel oyunlar belkide en iyi oyunlar fakat siteye giriş yok. Sitenizi ziyaret etmeleri için iki yol vardır. Birisi Web siteleri üzerinden reklamlar yayınlatarak - web sitesi isminiz iyi ise - belirli kullanıcıları toplamaktır. Diğeride direkt google çalışmaları ile ilgili yayıncılıktır.

Google çalışmalarıyla bir web sitesini büyütmek
bu olay kimi zaman hummalı bir çalışma gerektirir. kimi zamansa maddi açıdan sıkıntınız yoksa çok basit birşeydir. Peki Google için web sitesinin güçlü olması nasıl olur. ?
Google siteleri genelde özgün yazılar ve PR değerleriyle değerlendirir. Bu değerlendirmeler Anahtar kelimelerinizdeki Google aranmalarında ilk sırada çıkmanıza neden olur.

Maddi durumunuz yok nasıl backlink çalışması yapıcaksınız.
Webmastersiteleri genelde böyle paylaşımları webmasterlere özel yapmaktadır. 10 tane 100 tane linkinizi bırakacagınız size linkler verirler bunlara linkinizi anahtar kelimelerinizle beraber eklediginizde farkı sizde hissediceksiniz tabi bu hummalı bir çalışmanın yolunu size gösterir.

Maddi durumum iyi fakat sadece web sitemde yazıları yayınlıcak kadar vaktim var diyorsanız
Backlink hizmetleri veren sitelerden 2000 yada 1000 gibi satışları 50$ kadar satış verilmektedir. ( Rakam değişkendir. ) tabi bunlarında bazı kuralları var uymanızı tavsiye ederim. aksi takdiri düşünmek bile istemezsiniz. veya sitelerde link satışları vardır en az 3 ay boyunca aynı 5 siteden ( sitenize uygun özelikte, Oyun siteniz için oyun sitelerinden ) link alırsanız 3 'üncü ayın sonunda gerçekten Alexa rank ve googlede büyük bir değere sahip olursunuz. Tabi unutmayın Google bir Robottur. herşey insanın düşüncesi gibi olmayacaktır. 7 yıllık tecrübeyle büyük sitelere imza atmak isterseniz benimle tanışmanızı isterim. '' ersince1907@hotmail.com Msn adresim. bütün webmaster arkadaşlara başarılar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...