13 Temmuz 2019 Cumartesi

Seçtiğim En iyi ilerlemeli Oyun - Wolfeinstein

Wolfeinste - Harika ilerlemeli oyun 

Bilgisayar oyunları veya konsol oyunları için ilerlemeli oyunlar heyecan vericidir, Özellikle silah kullanımlı savaş oyunları çoğumuzun dikkatini çekmiştir. 

Bahsedeceğim bu oyun geçmiş tarihte ikinci dünya savaşı yıllarından yola çıkılmış mistik güçlerin olduğu ilerlemeli bölümler ve mükemmel teçhizatlı askerin görev aldığı benim için 10 üzerinden 10 alan bir oyundur. 





Oyun Co-op denilen sistemle idare ediliyor yani eşli ve yapay zeka sistemiyle hareket eden takımlar. Oyun savaş oyunu ve eşsiz bir strateji oyunu olarak tasarlanmış. 

Oyun konusu Nazilerin fantastik savaş dünyası ve dünyayı cehenneme çevirme konusunda ki enteresan fikirlerini yıkmak için mücadele verecek olan askeri tim. Almanya da Nazilere karşı mücadele veren Blazkowicz kuşağını hem tanıtıyor hem bu sistemle Nazilere karşı verilen harika bir savaşın içinde buluyorsunuz kendinizi. 

Wolfeinste oyunundan seçtiğim harika görseller ve video paylaşımlarını görmeniz sizi daha çok etkileyecektir. Oyun meraklılarının bu oyunu gördüğünde aklından çıkmayacağına garanti verebilirim. Özellikle Half Life, Counter Strike, Pupg gibi oyunlar oynayan kişilerin bu oyuna bayılmaması imkansız. 

Oyun anlatımlı bir filim şeklinde başlarken size olayı izah ediyor bu arada ansızın oyunun başladığını kaçırmayın. 

#Wolfeinstein 1 

Nazilerin gizli dünyasına giren bu başlangıç alanı, Aslında tarihte Nazi denilen Almanya yönetiminde neler yaşandığını bize bildiriyor. Biraz hayel biraz gerçekle oyunun ilk giriş yeri burası. Filim bittikten sonra. 


Silah görseli 

Oyunda ki ilerleme sırasında alınan cephane arasında bazı silahlar mükemmel tasarlanmış, Gerçeğe bire bir benzeyen animasyon yapımsa oyuna bir hayli heyecan katıyor. 




Çatışma başladığında ateş ettiğinizde düşmanınızı vurduğunuzda o kadar gerçekçi hasar veriyor ki bu etkileyicilik on üzerinden on aldı benden. 

#Köpekler

Oyunda Naziler sadece insanlar üzerinde değil, Hayvanlar üzerinde deney yaptıklarını da gösteriyor. Afrika vahşi köpeğini de oyunda görebileceksiniz ve köpek üzerinde robotik eklemeleri sayesinde tam bir canavar olan bu köpeklerle de mücadele ediyorsunuz. 



#Robotlar 

En zevkli çatışma alanlarından birisi güçlendirilmiş Robotlar, Robotlar elektirik enerjisi ile çalışan yapay zeka askerler karşımızda duran Robot üstten inen elektirik hattıyla desteklenmiş zırhlı bir asker burada bunlara karşı ciddi bir savaş veriliyor. 





Şimdi ise Wolfeinstein için hazırlanan ve oyun başlangıç ilk bölümünün oynanmasıyla ilgili Youtube üzerinde yüklenmiş bir videosunu burada paylaşacağım, bu video size oyunun ne derece farklı olduğunu gösterecektir. Hazırlanan videoyu izlemek için buyurun.

( Bu ve daha fazla oyun videosu paylaşmamı istiyorsanız lütfen blogumuza kayıt olun ve yorum yapın. )
















4 yorum:

  1. Harika bir oyun olduğunu oyunun videosunu izleyince anladım teşekkür ederiz bu oyun tavsiyesi için.

    YanıtlaSil
  2. Oyunun gelecek vadetmesi güzel. Videosunu koymanız iyi olmuş, net fikir veriyor, gayet güzel.

    YanıtlaSil
  3. yorumlarınız için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...