10 Ağustos 2014 Pazar

Türkiye doğrudan Başkan seçiyor

       10 Ağustos Türkiye doğrudan başkan seçimine gidiyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapıldığı bu gün üç aday var . Bugün adaylar için büyük bir beklentinin olduğu Türkiye Cumhuriyetinin ise dönüm noktası olduğu inancındayız. Büyük bir hızla ilerletilen Türkiye neden bu kadar kritik bir seçimin içinde olduğunu ise geçmiş yıllardan halkın çıkardığı dersler sebebiyle etkin bir şekilde desteklenen başkanı Türkiye 'nin yeni yolunu belirleyeceğine inanılıyor.

Başkan Adayları için kısa bilgiler

Recep Tayyip Erdoğan : Türkiye içinde yıllardır siyasetin içinde halkla büyüdü. Siyaset tarihinin kirli yüzünü en çok görenlerden birisi. Medyaya özgürlük verdi. Türkiye Cumhuriyetine milyonlarca dolar yatırımlar yaptı. Sanayi gelişti ihracat büyüdü kaliteli ithal ürünler getirildi 12 yılda 50 yıllık yolu aştırdı. Vatan evladı eli öpülesi bir aday.

Selahattin Demirtaş : Demokrat Parti H D P 'nin hukuk kolunda yer alan bir seçmendir çünkü yıllarca Türk askerine kurşun sıkan PKK DHKP-C gibi örgütlerin mecliste savunmasını yaptı. Masum diye adlandırılan köylü çocuklarının Suriye 'deki kamplara kaçırılmasına yardımcı oldu. Kanla beslenenlerin sesi olarak Kürt halkının temsilcisi.

Ekmeleddin İhsanoğlu : Mısırlıdır ithal bir Cumhurbaşkanı adayı, Her bir şeyden bir haberdardır. Gözü kapalı bir aday olarak görüyorum. Türk halkına yakışmayan bir kukla zihniyetinde olduğu bariz belli gaspet konuşmalarıyla yada konuşamamalarıyla medya önünde bir çok rezillik yaşayan 17 partinin temsili Başkanı .

işte olaylar bu şekilde aks ederken özellikle bir çok partinin Ekmelledin beyi 17 parti gibi desteklenirken diğer adayların tek olması bile şaşırtıcıdır biz bunu dışarıda sokak kavgalarında bile yapmadık. 1 kişiye 5 10 kişi saldırmak bizde erkeklikten değildir o yüzden tek kalanı savunmak bizim şanımızdandır bu ayrı bir bakış açısıydı tabii ki yıllarca gördüğüm takip ettiğim bir çok yalana maruz bırakılan kötülüyenlerin ahlakından sebeb Recep Tayyip Erdoğan mantıklı bir aday olduğunu düşünüyorum vatan millet için hayırlı olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...