10 Ağustos 2014 Pazar

Başbakan Tayyip Erdoğan Mahmut Efendinin ziyaretinde

     Sevgili Başbakan sayın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan süpriz bir şekilde Çavuşbaşı 'nda bulunan Mahmut efendi hazretlerini ziyarete geldi. Yeni Şafak gazetesinin sosyal medya üzerinde manşet yaptığı haberde Cübbeli Ahmet hoca 'nın da bulunduğu bildirildi.

Başbakan Erdoğan, Mahmut Efendi hazretlerini ziyaret etti.

Başbakan Recep tayyip Erdoğan, Konya dönüşünde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, İsmail Ağa Cemaati'nin manevi lideri Mahmut Efendi'yi ziyaret etti. Mahmut Efendi'nin Beykoz'daki evinde gerçekleşen ziyaret iki saat sürdü ve Başbakan Erdoğan'a, Emine Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan da eşlik etti.
İsmail Ağa Cemaati'ne yakınlığı ile bilinen Marifet Derneği, ziyaret ile ilgili "Yaklaşık 2 saate yakın çok samimi muhabbet ortamında geçen bu ziyarette değerli Başbakanımız, Efendi Hazretlerimiz'den dua ve himmet talep ettiler. Efendi Hazretlerimiz de kendisine hayır duada bulundular" denildi.
Erdoğan'ın Mahmut Efendi'ye yaptığı ziyarette kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de hazır bulunduğu öğrenildi.

Yeni Şafak  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...