12 Nisan 2012 Perşembe

Sony - Xperia S

Sony Xpreia s - Sony Xpreia arc , Sony Xpreia neo , Fiyatları, modelleri, dokunmatik telefonlar, Xpreia fiyatları, 2nci el xpreia, ile ilgili konu paylaşılmıştır.

Sony Xperia S


Sanırım mükemmel bir android le karşı karşıyayız. Sony Xpreia S her zamanki gibi mükemmel bir seriyi karşımıza sunmuş. Çok nazik ve muhteşem görüntüsüyle. Xperia S hem bir telefon özelligi hem bir oyun makinesi hemde bir bilgisayar olarak 3 özellik bir arada sunulmuş. Üstelik bir film izlemek bu kadar zevkli olamaz çünki led ekranıyla sizlere mükemmel görüntüyü sunuyor.

Uygulamalarından bahsi geçerse. Genel uygulamalar Facebook - google - Google + - Google messenger - 3d albüm - online alışveriş - Play now - 3 b kamere - ses ile arama -youtube - astro - office - ve google play in sundugu bir çok uygulamayı kullanmayı sağlıyor.

8 yorum:

  1. Öyle güzel bir telefon ki bütün uygulamalar süper. Oyunlar harika can sıkıntısı diye bir şey kalmadı Xperia S deki android uygulamalar Google tarafındanda destekleniyor :) Çok sevdik be abi

    YanıtlaSil
  2. Gerçekden süper bir cihaz tebrikler

    YanıtlaSil
  3. Turkcell, Sony Xperia S modelini kampanyayla satışa sunuyor. Bildiğiniz üzere Sony, Ericsson’dan ayrıldı. Ardından Xperia S modelini tanıttı. Sony Xperia S, eşsiz tasarımıyla Turkcell’in sunduğu avantajlı kampanyalarla satılacak. Sony Xperia S, 12 MP kameraya sahip. Telefonda full HD video kayıt (1080p) özelliği bulunuyor

    Turkcell Xperia S Cep Telefonu Tahmini Kampanya Fiyatları

    •2 GB internet paketi ile 24 ay x 109 TL = Toplam: 2.616 TL
    •4 GB internet paketi ile 24 ay x 124 TL = Toplam: 2.976 TL
    Güncelleme – Turkcell Sony Xperia S Cep Telefonu Kampanya Fiyatları Belli Oldu
    Herkesin büyük bir merakla beklediği açıklama sonunda Turkcell’den yapıldı. Ve Turkcell, Sony Xperia S cep telefonu satışına başladı. Sony Xperia S, Turkcell İletişim Merkezleri’ndeki yerini aldı. Telefon peşin olarak 1.629 TL’ye satılıyor. 6 ve 8 taksit imkanı sunulan telefonu taksitle satın almak isterseniz fiyatı 1.790 TL.


    Bu fırsatları kaçırmayın deriz.

    YanıtlaSil
  4. Sony Xperia S de en zevkli oyunlardan birisi Racing MOTO süper birşey oyun fena sardı Oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Google playde mevcut

    YanıtlaSil
  5. Hakikaten süper bir telefon . Oyun bilgisayar herşey mevcut çokk sevdim bu Xperia yı...

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel videosu felan fotoğraf çekimleri bir çok androide göre süper. Sony çok nazik bir telefon tavsiye edilebilir. Şarj konusu biraz sıkıntılı geri her tarafı harika.

    YanıtlaSil

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...