12 Temmuz 2014 Cumartesi

ünlüler ünlerini insanlık ayıplarında kaybetti

       Filistin, Gazze, Suriye, Iraq evet bir çok dahası var mı bir anda karıştırılan ülkeler arasında en zorda olanı var ki bugünlerde Gazze 'dir. Bir terör grubu olan Israil ablukası altında ki büyük Israil toprakları için halkının çeşitli nedenlerle öldürülerek topraklarından sürgün edildiği kutsal topraklar. ( Türkiye için oynanan PKK Doğu hattı pazarlığı gibi )  Kutsal kitapları amacıyla bu yola baş vuran İsrailliler bu kitaplarının üstünede kitap geldiğinin bile farkında değiller eğer farkında olsaydılar bu gün o topraklarda durmak bile istemeyeceklerdir. O büyük savaşların oluşacağı yerler bugün feth etmek istedikleri topraklar üzerinde olacağı müjdelenmiştir. Burası işin farklı bir boyutu elbette işte demi vurmak istediğim yer ise o medya o güzellik sultanları o prensler o o o o lar kısacası ünlüler. Hayvan severek, Doğa severek ağaç severek insan olduğunuzu gösterdiğiniz medyada insanların ölümüne susarak medya kadar suçlusunuz demekten artık çekinmiyoruz evet uyanlar olabilir fakat uyanık bir çağın başladığınızı unutmayın bu çağ da ise bu günler unutulmayacaktır.

Yavrularının cesetlerini ellerinde taşıyan Babalar ! Bir ağaç kadar olamadıysa sizin vijdanınızda soluk borusu tıkanmış yaşamıyor demeksinizdir.



Bu ramazan ayında bile hala seks haberlerinin gündem yapmasını bekleyen ukalalardan öte geçemeyen bir toplumu uyur hale getirebilir sizde rahatlıkla soyunabilirsiniz. Magazin gündemi artık insanlıktan nasibini almamış toplumlar olarak gözümde yerini ayırtmıştır . Bir çok gazete ürün dergi bu konuda gündem olarak tutum tavırlarını sergilemiştir. Artık tercih sizin ilginize teşekkürler.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...