8 Temmuz 2014 Salı

Ramazan 'da ilahi mekan Yüşa Tepesi

Ramazan ayında yapılan ziyaretlerin manevi olarak insanlara daha etkili olduğu bir gerçektir. Bu ilahi kuretin dünyada olduğu zamanlar arasında en çok ziyaret edilen yer olarak gösterilen Yüşa Tepesi evliya kabri vardır. Yüşa Tepesi bu ramazan ayında hayli dolu ve ziyaretçi akını özellikle turistler tarafından sağlanmakta. Yüşa tepesine çıkarak dua edebilir, adak adayabilirsiniz. Elinize aldığınız bir lokumu orada dağıtarak dua isteyebilirsiniz bu yardımlaşma ile manevi huzurun daha ileri olması zaman ve mekanın hoşluguna dayanıyor.

Bknz: Yüşa Aleyhisselam hakkında bilgi için Tıklayın 

Yüşa Tepesine nasıl gidilir

Yüşa Tepesi Beykoz da bulunan Tokatköy mahallesinin sırtındadır. Burası Anadolukavagı gibi belirgin yerlere gidiş yolu üstündedir. Kısa olarak yol tarifimizde Fatih Sultan Mehmet köprüsü ön görülür ve Beykoz istikametine gidilerek - Tabela çıkışlarında Anadolu kavagı - Tokatköy - yada Beykoz gösteren yollar tercih edilerek Yüşa tepesine gidilebilinir.



Yuşa Tepesine nasıl gidilir, Yuşa Tepesi Beykoz nasıl gidilir, Yuşa Tepesi Yol tarifi al, Yuşa Tepesine en yakın nasıl gidip gelinir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...