27 Temmuz 2012 Cuma

Vangölü oyuncuları Murat ve Ceylan haberi

Magazin kanalından yakaladığım yeni bir habere göre Murat Ergün ve Ceylan yılmaz arasında yeni bir aşkın başladıgını belirten söylemleri yakın dostları tarafınca Magazin bültenlerine duyurulmuş. Magazind.net in aldıgı bu habere göre yeni aşıklar aşklarını saklamak zorundaydılar fakat magazin dünyasına düşen bu haber ikiliyi zor anlara sürüklücek gibi gözüküyor. Sonları hayırlı olması dileğiyle.

Magazin D nin haberi alıntısını size sunuyorum
Van Gölü Film aşıkları Murat Ergün ve Ceylan yılmaz


Yeni dönemin en gözde sinema filmi Vanda çekimi devam eden Van gölü canavarı filminin başrolü oyuncuları sinama oyuncusu Murat Ergün ve aynı sahneleri paylaştıgı filimde rol alan Ceylan yılmaz arasında duygusal bir bağ oluştuğu ve oyuncuların set boyunca sık sık bir arada kaldıkları, boş vakitlerinde bir araya geldikleri yakın arkadaşları   tarafından görülmüş olup İstanbul 'a dönmelerine karşın hala bir arada olduğu dedikodusu ortalıkta dolanmaktadır. 
Murat Ergün 'ün ilişkisinin olduğu ve bu olayın hayatlarına bomba gibi düşeceği konusuda bir gerçek olup sevenlerinin Murat Ergün tarafından bir açıklama beklediği tarafımıza iletildi. 
 
Aynı sorular için Ceylan Yılmaz 'ı da zor durumda bırakması ve bir açıklama yapılması her iki taraf için gerçekçi payların ne oldugu Medya tarafından da merak edilmektedir.
 
Eğer kişiler bu ilişki içindeyseler yaşadıkları eski ilişkilerinin bitmedigi ve gizli bir aşk yaşadıkları 
gerçeği ile başbaşa kalıcaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...