31 Temmuz 2012 Salı

Facebook abone arttırma gibi dümenlere ...

Sevgili Facebook kullanan arkadaşlar...

Lütfen bu yazıyı dikkatlice okuyunuz. Çünkü facebook kullanırken arkadaşlarınıza zarar verebilir profillerinizi kirletebilirsiniz. Bunların nasıl yapıldıgı konusunda bilgisi olmayan varsa bahsedeceğimiz konu Size reklamı ulaşan

Abone arttırma, Sayfa beğendirme, Ask.fm soru beğendirme, Arkadaş listesini arttırma, Arkadaş ekleme engelini kaldırma, Zaman tünelinden çıkma ve daha fazlası işte bu adreste


gibi dümenden sözlere artık inanmayın bırakın facebook 'ta yazılarınızı sadece arkadaşlarınız beğensin binlerce insan beğense ne olur ? Değerli birşey mi evet bir hatun belki der ' aaa yazdığı yazıyı beşbin kişi beğenmiş ' ne sanki altında audi araba mı var diyor ? neyin kafasını yaşıyorlar çok merak eder oldum .

Hadi yaptırdınız artık korsan ekip bununda yolunda gidiyor ve biliyorsunuz bu yolla bir çok facebook hesabı spam atan korsanların eline düşüyor.


Spam ne demek diye sorucak olursan spam istenmeyen değersiz yazılar yada aşırı bir reklam yazısı yollayan bloglanmış kullanıcıya denilebilinir ve bir çok da zararlı yaptığı şey vardır arkadaş listelerinize de yollanıp bu yolla siz değer verdiğiniz o güzelim arkadaşlarınızında o çevredekilerinde bu şekilde zarar görerek büyümesine neden olabilirsiniz. Bunu yapmadan önce lütfen bir kez daha düşünün.

Facebook 'ta abonenizi arttırmayın ! yada arttırın gerçek kişiler olsun
ve benim gibi diğer insanlarında profilleri kirlenmesin Korsan Facebook yapımlarına karşı hayır diyerek bilinçlenin diyoruz.



1 yorum:

  1. Hakikaten Facebook kullanılırken bu gibi hatalara düşmek, bir çok şeyin zevkini kaçıran kişilere yol verme kuralı olur. Bu tarz olaylardan kendinizi ayıklayıp daha iyi ve kaliteli yerlerin seçimi dahada iyi olmalı gerekir diye Facebook 'tanda bekleriz.

    Çünki fake hesap ile usulsüz beğeniler rekabetlerede farklı yansımaktadır. daha seçici bir kullanım sağlamak için düzene uymayı www.Magazind.net olarak sağlıyoruz. hem sağlanması hemde daha iyi bir sosyal hayatlar için sizde yardımcı olunuz.

    YanıtlaSil

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...