14 Kasım 2021 Pazar

Bahar Cengiz samuray kılıcıyla - Heba olan hayatlar

 Bahar Cengiz gençliğinin baharında dengesizin teki tarafından samuray kılıcıyla yaşam hakkı elinden alınan insanlarımızdan sadece birisi fakat Bahar Cengiz öyle tanıdığı veya takıntısı olan birisi tarafından hayatı değişmiyor üstelik hiç tanımadığı gelişi güzel bir şekilde hedef seçilip canına kıyılıyor yani bahanede yok gerçi bu işin bahanesi mi olur ki... can almak hani Allah hazretlerine mahsustu? 

Türkiye Kadına şiddet konusunu tekrar tekrar işlerken her geçen gün bir yenisi ekleniyor isimler değişiyor fakat yapılan iş aynı Cinayet... Yaşam haklarının elinden alınması. 

28 yaşında genç bir insan Bahar Cengiz 'in yaşam hakkını elinden alan katil şu sözlerle açıklama yaptı; Kadın olması karşılık vermesi daha zor olduğundan onu seçtim. Bir kadını öldürmek üstelik savunmasız diye öldürmek hangi öğretide var hangi kitap yazar bunu hangi din kabul eder? 

Bahar Cengiz yeni nişanlı bir genç kız .

 

üstelik yaşanan olay tam bir vahşet görüntüler internete düştüğünde çoğu insanın psikolojisini yerle bir etti. Akşam saati gece geç saatte değil üstelik başörtülü ve metropol İstanbul şehrinde oldu kaldırımdan yürüyen genç kız arkasından gelen samuray kılıçlı saldırganın canından edeceğini düşünmemiştir bile fakat bir hamlede arkasından kılıcı vurdu kadın yere düşünce defalarca kılıç darbelerine maruz bıraktı kaldırımda bir süre kendini savunmaya çalıştı fakat kılıç uzun mesafeden tekrar tekrar bedenine vuruldu...  6 veya 7 kılıç darbesi alan Bahar Cengiz etraftan geçen bir kaç kişinin ne olduğunu anlamaya çalıştığı dakikalarda can veriyordu saldırgan bir anda ara sokaklara kaynayıp kaçtı... 

Bahar Cengiz bu olay sonucunda 28 yıllık yaşamının heba oluşunu yaşayacağı hayatın yok oluşunu bir psikopat ruhlu katilden alacaklı.  Hüzünlü bir veda etti Bahar böyle olsun istemedi kesinlikle hayalleri vardı yapacakları... 

Kadına şiddet ve insan cinayetleri üzerine iyi bir ders görmeliyiz bunun sonu iyi değil. Kadınlar sokakta rahat yürüyemez hale geliyor ortam psikolojik olarak herkes herkesten çekinir hale geldi.

2 yorum:

  1. Yılmaz Özdemir, "Yeter artık kadınlar öldürülmesin. Canımız daha kaç defa yanacak. Başak'ın öldürülmesi yaramızı bir kez daha kanattı. Başak'ın öldürülmesinde katil kadar ailesi de suçlu. Çocuk değil canavar yetiştirmişler. Ailesi de yargılansın. " dedi.

    .

    YanıtlaSil
  2. "ÇOCUK DEĞİL CANAVAR YETİŞTİRMİŞLER"

    Acılı baba sözlerine şu ifadelerle devam etti:
    Cinayeti soğukkanlılıkla samuray kılıcıyla işlemiş bu canavar. Bu katil kadar ailesi de suçlu. Bir çocuk değil canavar yetiştirmişler. Bu canavarı topluma salmışlar.

    YanıtlaSil

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...