1 Kasım 2012 Perşembe

Hobi dünyası

Bu yazıda hobilerden bahsediliyor dikkatinizi çekelim. İnsanların en büyük mutluluk kaynaklarından birisi olan hobi dünyası olarak örnek gösterilen bir çok tutkunluk var.

Hobi


Erkekler ve kadınlar için farklılıklar gösteren düşüncenizin en güzel yanları olarak bir huzur sembolü hobi kaynakları zamanından beri en güzel zaman geçirdiğiniz anlardır.

Kadınlar için hobi alanları el işleriyle dikkat çektiğini biliyoruz. Bir çok kadın artık resim çizimi yapıyor, Türkiye 'de bir çok kadın hobi evleri sayesinde Ressamlık yolunda gidiyor ve bazıları olabildiğince evine renkli kareler çiziyor.

ve size el işçiliğini konu alan bir siteden bahsetmek isterim. Bu site hobiyi, sizlere sloganıyla tavsiye ediyoruz. Hobi ciddi bir iştir diyerek, birçok örneklerle kadınların hobi alanlarındaki ilgi alanlarıyla yayın yapan bir site.

Yemek yapımından el işi örgülere, oyuncak yapımı ile ilgili bir çok alanda aktif olan kadınca yapımlar var.

Site için '' 10marifet.org '' 'u ziyaret edebilirsiniz.


En iyi tenisçiler seçildi... Kadınlar için sevilen bir spor olarak tenis oynamak en iyi hobiler arasına girdiğini biliyoruz. Spor olarak 'ta aktif kullanılan bir karşılaşmadır.

Erkekler içinde bir çok hobi alanları var. Golf oyunlarından tutunda avcılığa kadar bir çok hobi alanı var. En çok ilgimi çeken Yaban Tv nin yayınladığın av görüntüleri, Balık avı, Keçi avları ve domuz avlarıyla ilgili bir çok yayında Avcılık bir hobimidir bir iş midir sorusu 'nuda getiriyor aklıma.

El sanatları konusu ve bir çok enstrüman aletleriyle uğraşan kendini seven yakışıklı beylerin Heykel yaptığı ve klarnet çaldığı son zamanlarda moda.

Bir çok hobi bizimle hobi dünyasında sizin hobiniz nedir ?

1 yorum:

'' Hiç bir konu yorumsuz değildir Mühim olan seninkisi ? '
bir dakikanızı ayırarak yorum yapabilirsiniz.
Teşekkürler.

Diğer başlıklara hemen gözat ...